Σάββατο 19 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ

Κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνουν πρωτότυπες εκδηλώσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του κόσμου
Κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνουν πρωτότυπες εκδηλώσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του κόσμου
Με αφορμή το γιορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεις από θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

  • Το πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του, προγραμματίζει παρεμβάσεις σε κεντρικές πλατείες της πόλης. Στις 25 Ιούνη στο Θησείο, περίπτερα ενημέρωσης (7.30 μ.μ.) και θεατρική παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος όφις» (9 το βράδυ). Στις 26 Ιούνη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, 11 π.μ. - 7 μ.μ., εκθέσεις κεραμικής, μάσκας, κούκλας, φωτογραφίας, γραφιστικής, ζωγραφικής.
  • Γιορτή στο δρόμο διοργανώνει για τις 26 Ιούνη το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», στην οδό Τήνου (η οποία θα είναι κλειστή από το ύψος της οδού Πατησίων μέχρι την οδό Ι. Δροσοπούλου), καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ. Η γιορτή θα περιλαμβάνει συναυλίες - με διάφορα είδη μουσικής - που θα ξεκινήσουν στις 6.30 το απόγευμα, θα υπάρχει αφρικάνικος χορός, θεατρικό παιχνίδι, κρουστά, ακροβατικά, έκθεση φωτογραφίας, βιντεοπροβολή, εργαστήρι βιβλιοδεσίας.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ναρκωτικά και φτώχεια», με παράλληλη συνέντευξη Τύπου για το έργο και τις δυνατότητες των Κέντρων Πρόληψης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) την Τετάρτη 23 Ιούνη, στις 11 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ