Κυριακή 20 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Πανελλαδικό αντάμωμα στη Νάουσα

-- Το διήμερο 26 και 27 Ιούνη, διοργανώνουν τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ την καθιερωμένη πανελλαδική συνάντηση στη Νάουσα, με τη συμμετοχή των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και απογόνων και φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Οι εκδηλώσεις του διήμερου είναι αφιερωμένες στην 65η Επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης. Για τη μετάβαση στη Νάουσα και συμμετοχή όσων το επιθυμούν, εκτός των άλλων περιοχών όπου οργανώνεται από τα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ η μετάβαση, από Αθήνα, θα αναχωρήσουν πούλμαν, το Σάββατο 26 Ιουνίου από την Πλατεία Κάνιγγος, ώρα 7.30 πμ (πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210.8831.368 και 210.8225.407).

Παρακαλούνται οι Αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ, οι επαναπατρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες, απόγονοι και φίλοι της ΕΑ, να οργανώσουν με τα τοπικά παραρτήματα την μετάβασή τους και να συμμετέχουν μαζικά, όπως κάθε χρόνο, στο αντάμωμα της Νάουσας. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και πολιτικοί πρόσφυγες που ζουν στην Ουγγαρία οι οποίοι έρχονται με δύο πούλμαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ