Τρίτη 22 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοροϊδεύουν το λαό...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ όσο ...απομακρύνεται από τη χώρα τόσο πιο καλά τη βλέπει την ελληνική οικονομία.

Οταν ήταν στις Βρυξέλλες είχε εντοπίσει αισιόδοξα μηνύματα. Τώρα από την Νέα Υόρκη ανακάλυψε ότι υπάρχει «αναστροφή του αρνητικού κλίματος».

Υποθέτουμε πως εάν ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία ή στη Γη του Πυρός θα μας διαμηνύσει ότι βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ.

Βεβαίως, υπάρχει κι άλλη εξήγηση για το φαινόμενο: Ισως ότι ακόμη και αυτός φοβάται να πει τέτοια πράγματα στο εσωτερικό της χώρας. Και όσο μακρύτερα είναι αισθάνεται πιο ασφαλής.

ΩΣΤΕ ΒΡΑΖΕΙ η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ! Εχουν επαναστατήσει οι βουλευτές του, ενόψει του Ασφαλιστικού που έχει πάρει το δρόμο για τη Βουλή...

Να θεωρήσουμε ότι έχουν κάποια ιδεολογική αντίθεση; `Η απλά ανησυχούν για την επανεκλογή τους; (Αν και στο ερώτημα όλοι ξέρουμε την απάντηση).

Το ποιος είναι ο βαθμός ... βρασμού θα το δούμε φυσικά στη σχετική ψηφοφορία. Ομως, έχουμε την εντύπωση ότι πίσω από όλα τα σχετικά δημοσιεύματα παίζεται το «παιγνιδάκι» του «καλού ΠΑΣΟΚ».

Δε θέλανε, βρε παιδί μου, οι άνθρωποι τέτοια μέτρα. Εχουν «καλή ψυχή» και αυτά τα «θατσερικά» δεν τους εκφράζουν. Αλλά τι να κάνουν, οι δύστυχοι, αναγκάζονται να βαδίσουν το δύσκολο αυτό δρόμο.

Σε λίγο θα μας ζητάνε και λαϊκή συμπαράσταση για το δράμα τους. Λυπηθείτε τους γι' αυτά που οδηγούνται να κάνουν!

Ε, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ να διαφωνήσει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας με τα κυβερνητικά μέτρα. Αλίμονο. Ισα - ίσα ο Γ. Προβόπουλος υπερθεμάτισε και χειροκρότησε, λέγοντας πως «τα μέτρα θα αποδώσουν».

Κι επ' αυτού δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε. Μάλιστα, θα προσθέταμε ότι αποδίδουν ήδη. Χωρίς καν να ψηφιστούν τα περισσότερα έχουν οδηγήσει τους εργοδότες σε τεράστιες περικοπές μισθών, δικαιωμάτων, θέσεων εργασίας.


Γρηγοριάδης Κώστας

Οι τράπεζες ούτως ή άλλως ποτέ δεν είχαν πρόβλημα κερδοφορίας και τώρα απλά περιμένουν περαιτέρω αύξηση. Τα εφοπλιστικά κέρδη δεν το συζητάμε ...πετάνε!

Αν δεν είναι αυτά «απόδοση» τότε τι είναι; Και μάλιστα η «απόδοση» που επιθυμεί ο Γ. Προβόπουλος και οι όμοιοί του...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
...για να χειραγωγούν (2013-12-07 00:00:00.0)
Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή (2012-09-29 00:00:00.0)
Ο ρόλος της «Αυγής» (2000-02-26 00:00:00.0)
Πρόωρος τελικός (2000-01-21 00:00:00.0)
Τριπλά ολέθριο (1999-08-26 00:00:00.0)
Καχυποψία και κλίμα πολέμου (1997-05-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ