Πέμπτη 24 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας μίλησε χτες βράδυ η Αλέκα Παπαρήγα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην πόλη. Νωρίτερα, είχε δώσει συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά ΜΜΕ και συναντήθηκε με άνεργους από εργοστάσια της περιοχής. Η βραδινή συγκέντρωση ξεχείλιζε από τον αγωνιστικό παλμό, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΚΚΕ βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της λαϊκής πάλης, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, που στηρίζουν η ΝΔ και το ΛΑΟΣ.

Στη διάρκεια της ομιλίας, το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε για αρκετή ώρα με ντουντούκα στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι συνέχισαν να διατηρούν αμείωτο το ενθουσιώδες αγωνιστικό κλίμα. Το ηλεκτρικό ρεύμα επανήλθε μετά από μισή ώρα και η ομιλία συνεχίστηκε από μικροφώνου, μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων και συνθημάτων.

Η χτεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα δίνει δύναμη και κουράγιο στους κομμουνιστές, στους φίλους και οπαδούς του κόμματος της περιοχής που ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγάλη πολιτική μάχη των περιφερειακών και τοπικών εκλογών. Παρών στη συγκέντρωση ήταν ο Β. Μπούτας, υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ