Πέμπτη 15 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να ... καθαρίσει νωρίς

Την ώρα που στα γραφεία της ΠΑΕ ολοκληρώνονταν η μεταγραφή του Δανού Ντένις Ρόμενταλ (για δύο χρόνια όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ) η αποστολή του Ολυμπιακού έφευγε για την Αλβανία προκειμένου σήμερα το βράδυ να αντιμετωπίσει την τοπική Μπέσα (21.30 ΝΟVA 1) στο γήπεδο των Τιράνων, στον πρώτο αγώνα για το β' προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE. Οι ερυθρόλευκοι σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για αυτούς, να αρχίζουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην καρδιά του καλοκαιριού, θα προσπαθήσουν (παρά το γεγονός ότι έχουν τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα... τελειώνοντας νωρίς νωρίς αυτή την καλοκαιρινή περιπέτεια. Για το Γερμανό τεχνικό του Ολυμπιακού Εβαντ Λίνεν, που δεν έδειξε να τον φοβίζει η Μπέσα σαν αντίπαλος, η ομάδα του έχει την δυνατότητα να το πράξει αυτό. Αρκεί βέβαια να δοθεί η δέουσα προσοχή καθώς τον Γερμανό προπονητή μπορεί να μην το φοβίζει η Μπέσα τον αγχώνει όμως το γεγονός της ...ύπουλης περιόδου που γίνεται το παιχνίδι καθώς η ομάδα βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας. «Δεν μας φοβίζει το άγνωστο. Την Μπέσα την ξέρουμε ως ομάδα. Κάναμε καλή προετοιμασία, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Γερμανός τεχνικός που δε θα έχει στη διαθεσή του τους τιμωρημένους (από πέρσι) Νταρμπισάιρ, Μέλμπεργκ.

Ο Εβαντ Λίνεν έχει πάρει μαζί του 22 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Ντουντού, Οσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Σοϊλέδης, Κρητικός, Βάντερσον, Ρουγκάλας, Ν. Παπαδόπουλος.

Οσον αφορά την σημερινή αντίπαλο, η Μπέσα (που ιδρύθηκε το 1922) κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο της Αλβανίας και ήταν 2η στο πρωτάθλημα ενώ θεωρείται καλή ομάδα η οποία προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ