Παρασκευή 16 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Καθάρισε την ... αγγαρεία

Δύο γκολ πέτυχε ο Ντιόγκο στη χτεσινή ευρωπαϊκή ...αγγαρεία του Ολυμπιακού με τη Μπέσα

Eurokinissi

Δύο γκολ πέτυχε ο Ντιόγκο στη χτεσινή ευρωπαϊκή ...αγγαρεία του Ολυμπιακού με τη Μπέσα
Xωρίς να ιδρώσει ο Ολυμπιακός καθάρισε νωρίς νωρίς την ...καλοκαιρινή αγγαρεία του 2ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τη χτεσινή νίκη του με 5-0 επί της Μπέσα στα Τίρανα. Κάτι που δίνει ουσιαστικά στους «ερυθρόλευκους» να δουν τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», την επόμενη Πέμπτη, σαν ...φιλικό προετοιμασίας, καθώς και να στρέψουν το βλέμμα τους στον αντίπαλο της επόμενης φάσης (τον οποίο θα μάθουν σήμερα μετά τη σχετική κλήρωση της ΟΥΕΦΑ). Η ελληνική ομάδα δε συνάντησε κανένα πρόβλημα από τους αντιπάλους, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας. Αγωνιστικά η δουλειά για τον Ολυμπιακό έγινε περισσότερο από τα πλάγια (αμυντικά δεν κινδύνεψε καθόλου) με τους Μιραλάς, Ζαϊρί να είναι οι πιο ...ζωηροί και τον Οσκαρ να σκοράρει δύο φορές στο Α' μέρος (19', 30'). Η υπεροχή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι συνεχίστηκε και στο Β' μέρος με τους Ντούντου αρχικά (47') και τον Ντιόγο στην συνέχεια (70'-83') να διαμορφώνουν το τελικό σκόρ.

ΜΠΕΣΑ: Σεχί, Τσικαλέσι (62' Χαντζίμπουλιτς), Οσμάνι, Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντεμπί, Γιακούπι, Μιχάνι, Λαζαρέβσκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μαρέσκα, Ντουντού (84' Κατσικογιάννης), Ζαϊρί (75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Οσκαρ (66' Μήτρογλου), Ντιόγκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ