Παρασκευή 30 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΚΑΛΑ

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους του νομού Τρικάλων, ανακοινώθηκαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Οι υποψήφιοι που παρουσίασε ο Αλ. Νταούλας, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, είναι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΚΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων. Γεννήθηκε το 1963. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΤΣΙΟΣ, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμπάκας. Γεννήθηκε το 1955 στη Διάβα Καλαμπάκας. Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΜΑΓΟΣ, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης. Γεννήθηκε το 1966, στην Ελάτη. Εργαζόμενος στο εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκη», συνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Νομού Τρικάλων, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας. Γεννήθηκε το 1971 στη Φαρκαδόνα. Ειδική παιδαγωγός, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων, γραμματέας της ΚΟ Φαρκαδόνας του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στο νομό Τρικάλων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η Βάσω Μπακάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ