Παρασκευή 30 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Βασίλη Δημόπουλο και δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους θα επισκεφθούν τους παρακάτω χώρους και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους: Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιούλη, στις 9 π.μ. στις δημοτικές επιχειρήσεις στο νεκροταφείο Καλλιθέας, στις 10.30 π.μ. στο ΚΕΠ Χαροκόπου, 11.30 π.μ. στα Α' και Δ' ΚΑΠΗ. Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 8.30 π.μ. στο δημαρχείο Καλλιθέας, 10 π.μ. στα Β' και Γ' ΚΑΠΗ, 11 π.μ. στην υπηρεσία Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας.

-- Σήμερα, Παρασκευή στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου που θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές, καθώς και οι επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο νομό.

-- Αύριο, Σάββατο 31 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ