Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα κάνει περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ολυμπιάδος) στις 5.45 π.μ. και στη συνέχεια στις 9.30 π.μ. στην ΕΥΑΘ (Σιντριβάνι). Την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 7 π.μ. θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ (Παπαναστασίου).

-- Στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσουν την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 12 μ., αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με τον βουλευτή Γιάννη Ζιώγα και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σωτήρη Ζαριανόπουλο.

-- Η υποψήφια δήμαρχος Παύλου Μελά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σοφία Καλαντίδου θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη στις 5.30 π.μ. το εργοτάξιο και τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ν. Ευκαρπίας και στις 7 π.μ., στο συνοικισμό «Ευξεινούπολη» της Ν. Ευκαρπίας. Την Τετάρτη 4 Αυγούστου η Σ. Καλαντίδου θα περιοδεύσει: Στις 5.30 π.μ., στο εργοτάξιο του Δήμου Σταυρούπολης. Στις 7 π.μ., στα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης. Στις 7.30 π.μ., στον ΟΤΕ Σταυρούπολης. Στις 8 π.μ., στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Σταυρούπολης.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Βασίλη Δημόπουλο και δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, θα επισκεφθούν σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου στις 8.30 π.μ. το Δημαρχείο Καλλιθέας, στις 10 π.μ. τα Β' και Γ' ΚΑΠΗ, στις 11 π.μ. την υπηρεσία Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας.

-- Περιοδείες στις Κυκλάδες πραγματοποιεί μέχρι και την Τετάρτη 4/8, η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νοτίου Αιγαίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου, στη Σύρο, στις 9.30 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ και στις 12 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο. Αύριο, Τετάρτη 4 Αυγούστου, στις 10 π.μ., περιοδεία στο ΝΕΩΡΙΟ της Σύρου και στις 12 το μεσημέρι περιοδεία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ