Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Δράση ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια

Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

MotionTeam

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Να ξεσηκωθούν για να μην περάσει η βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, να δώσουν δύναμη στους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους Δήμους.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε στους εργάτες, στους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, στους αγρότες, στους νέους, της υπαίθρου, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Λαγκαδά.

Οπως είπε ο Θ. Κωνσταντινίδης, «είναι εφικτό με τη δράση μας και τους αγώνες μας να δυσκολέψουμε την ουσιαστική επιβολή των μέτρων. Η μάχη για τις τοπικές εκλογές μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία».

Αναφερόμενος στη νέα διοικητική δομή της χώρας, τον «Καλλικράτη», ξεκαθάρισε ότι εξ ορισμού δεν μπορεί να εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της πόλης και της φτωχής αγροτιάς. Και εξήγησε: «Στο επίκεντρο αυτής της πολιτικής, και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, βρίσκεται η εξυπηρέτηση της κερδοφορίας και η συγκέντρωση του κεφαλαίου. Επιδιώκουν, λοιπόν, και μέσω αυτής της νέας διοικητικής δομής την προσαρμογή του αστικού κράτους, ώστε να γίνεται πιο ικανό και αποτελεσματικό στην επιβολή των αντιλαϊκών επιλογών».

Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αφορά στις εκλογικές δαπάνες, κάλεσε το λαό να μην ξεγελαστεί. «Τα κόμματα του συστήματος, οι υποψήφιοί τους στις τοπικές εκλογές έχουν άπειρους τρόπους να στηριχθούν από την πλουτοκρατία. Μόνο οι υποψήφιοι που τους αντιπαλεύουν έχουν ανάγκη την οικονομική στήριξη του λαού», είπε. Πρόσθεσε πως οι ρυθμίσεις που προβλέπονται εντάσσονται στην προσπάθεια τρομοκράτησης και ποδηγέτησης του λαϊκού κινήματος και πρέπει να συναντήσουν τη λαϊκή κατακραυγή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ