Τρίτη 10 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρεμιέρα Σάντος

Τις πρώτες προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, πραγματοποίησε χτες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Οι «γαλανόλευκοι» θα προπονηθούν και σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για Βελιγράδι, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία σε φιλικό αγώνα.

«Θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε κατά γράμμα αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής», δήλωσε ο Παντελής Καφές. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας, παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο Σάντος θα πετύχει, και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Εκτιμώ, όμως, πως η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι τους επίσημους αγώνες του Σεπτεμβρίου». Αποκλείστηκε (λόγω τραυματισμού) ο Γκέντσογλου.

Στο μεταξύ, δήλωση (γεμάτη οργή και αιχμές) αποχώρησής του από την Εθνική έκανε χτες ο Αμανατίδης. Επιτίθεται σε διεθνείς («χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους») αλλά - ουσιαστικά - και στην Ομοσπονδία: «Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ