Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πρόβλημα με Μόρα - Μπλάνκο

Η επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον Βαγγέλη Μόρα είναι δεδομένη, όμως οι δυσκολίες για την απόκτησή του είναι αρκετές, παρά την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, ο 29χρονος αμυντικός δεν έχει σκοπό να ρίξει το κασέ του κάτω από τις 450.000 ευρώ, αφού πάνω - κάτω αυτά είναι και τα χρήματα που εισπράττει στην Ιταλία και την ομάδα της Μπολόνια.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΚ, στην αρχική της προσφορά προς τον ποδοσφαιριστή, έκανε λόγο για ένα ποσό που θα ξεκινά από τις 350.000 ευρώ και θα ανεβαίνει με διάφορα μπόνους (κατάκτηση πρωταθλήματος, πορεία στην Ευρώπη κλπ.).

  • Μεγάλη είναι τελικά η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ με τον Μπλάνκο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο ατζέντης του Αργεντινού άσου ζητάει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 600.000 - 700.000 ευρώ καθαρά.

Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το καλύψει η ΑΕΚ (ειδικά με τα νέα δεδομένα και τη φορολόγηση του 40%) και όπως όλα δείχνουν υπάρχει αδιέξοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ