Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ
«Στηρίζω Νίκο Σοφιανό με όλες μου τις δυνάμεις»

Διαψεύδει ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας. Ταυτόχρονα, δηλώνει ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Νίκου Σοφιανού.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην κίνηση του Αριστερού βήματος διαλόγου. Εχει διακηρυχθεί σε όλους τους τόνους πως η κίνησή μας αυτή δεν είναι ούτε ευκαιριακή και προπάντων ούτε εκλογική. Ανεξάρτητα απ' τις προσωπικές ιδεολογικές τοποθετήσεις του καθένα από μας, θα επιμένουμε ενωτικά. Δεν είμαστε ούτε άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς, ούτε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε, κάτι τέτοιο θα ακύρωνε και τις προθέσεις και την αξιοπιστία μας.

Η φερόμενη ως υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου της Αθήνας θα μπορούσε - έστω - να συζητηθεί αν επρόκειτο να συνενώσει τη Σύνολη Αριστερά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόμουν μεγάλη τιμή, ανεξάρτητα αν αποδεχόμουν ή όχι την πρόταση.

Η σημερινή συγκυρία είναι δεδομένη. Το ΚΚΕ, στο οποίο και πρόσκειμαι πολιτικά, έχει ήδη επιλέξει τον σ. Νίκο Σοφιανό και έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Δεν μου μένει παρά να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι δεν ψηφίζω στο Δήμο της Αθήνας.

Παπάγου 17/8/2010

Διονύσης Τσακνής»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ