Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Με δύο νέα πρόσωπα

Δύο νέα πρόσωπα, τους Αντώνη Πετρόπουλο (ΠΑΟ) και Παναγιώτη Κονέ (Μπρέσια), συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής, για τα παιχνίδια με Γεωργία και Κροατία, ο Σάντος. Πρόκειται για τις πρώτες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και επίσημα ο Ζ. Βρύζας που ανέλαβε βοηθός του Πορτογάλου εκλέκτορα.

Ο Σάντος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στη δουλειά του και ότι ο συνδυασμός των δύο θα φέρει την υλοποίηση του ποθητού (πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης). Επεσήμανε πως κάποιοι από αυτούς που δε βρίσκονται στην αποστολή, μπορούν να ενταχθούν στο μέλλον. Επίσης, ανέφερε ότι ευθύνη του προπονητικού τιμ και των παλιότερων είναι να ενσωματωθούν στην ομάδα οι νέοι που στερούνται εμπειρίας και δική τους να προσπαθήσουν να ανταποκριθούν.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Τζόρβας, Σηφάκης (τερματοφύλακες), Βύντρα, Σεϊταρίδης, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας (αμυντικοί), Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Καφές, Κονέ (μέσοι), Πετρόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας (επιθετικοί).

  • Τις επιλογές του για το σημαντικό αγώνα στην ΠΓΔΜ, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, γνωστοποίησε και ο Γ. Γεωργιάδης. Στην Εθνική ελπίδων αρκεί ένας βαθμός για να προκριθεί στους αγώνες μπαράζ. Κλήθηκαν οι Δημούτσος, Ιωαννίδης, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Σιόβας, Παπάζογλου, Ανάκογλου, Γιάντσης, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος, Γιάννου, Σκόνδρας, Στρατηλάτης, Γιακουμής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ