Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις στους καλαθοσφαιριστές

Την κυβερνητική αδιαφορία αλλά και κοροϊδία (αφού υπήρξαν υποσχέσεις που ως τώρα δεν υλοποιήθηκαν) σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τους καλαθοσφαιριστές, αναδεικνύει (και) στη Βουλή το ΚΚΕ. Οι βουλευτές του Κόμματος, Γιάννης Γκιόκας, Γιάννης Ζιώγας, Λιάνα Κανέλλη, Νίκος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πρωτούλης, απηύθυναν Ερώτηση - με θέμα «εργασιακά και ασφαλιστικά προβλήματα των Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών» - στον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Π. Γερουλάνο.

Στο κείμενο αναφέρεται: «Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), μετά το πέρας της απεργίας των καλαθοσφαιριστών, ο γ.γ. Αθλητισμού, σε συνάντηση με το Σύνδεσμο, είχε δεσμευτεί για επίλυση ουσιαστικών θεμάτων που αφορούσαν ζωτικά προβλήματα των εργαζομένων στις ομάδες επιχειρήσεις. Τα προβλήματα αυτά αφορούσαν ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα ιδιαίτερα για την Α2 κατηγορία. Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Ούτε καν στο τελευταίο νομοσχέδιο δεν συζητήθηκε θέμα που αφορά τον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός εάν θα ικανοποιήσει τα αιτήματα που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά κυρίως ζητήματα των αθλητών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ