Κυριακή 5 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Αγώνας που θα έχει μόνο νικητές

Εντείνονται οι προετοιμασίες για το κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα γίνει στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον. Παράλληλα, με τις συνεχείς εξορμήσεις των οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αθήνα, με τα κουπόνια στήριξης και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο χέρι, προετοιμάζονται και οι κατασκευές της «πολιτείας» του Φεστιβάλ στο χώρο που θα το φιλοξενήσει αλλά και προπαγανδίζονται και ενισχύονται όλες οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει.

Ξεχωριστή θέση θα έχει ανάμεσα σε αυτές τις δραστηριότητες ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, που θα διατρέξει τις δυτικές συνοικίες και θα είναι αφιερωμένος στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα είναι ένας αγώνας που δε θα έχει ηττημένους αλλά μόνο νικητές!

Ο αγώνας δρόμου θα γίνει το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, με αφετηρία στις 11.30 το πρωί, από την κεντρική πλατεία Ιλίου (πλατεία Ελευθερίας) και θα διατρέξει το Ιλιον, τους Αγίους Αναργύρους και το πάρκο «Αντ. Τρίτση». Οσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν έγκαιρα στις οργανώσεις της ΚΝΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6987706814.

Την πρωτοβουλία αυτή της ΚΝΕ να εντάξει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μια αθλητική δραστηριότητα με ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά, ενισχύουν με δηλώσεις στήριξης μια σειρά αθλητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ