Κυριακή 5 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Κορύφωση σε δεκάδες νομούς

Την επόμενη βδομάδα του Φεστιβάλ θα κορυφωθεί με εκδηλώσεις σε δεκάδες μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα:

Λάρισα, 11 - 12 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα, 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τρίκαλα, 12 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Χανιά, 10 - 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο, 11 - 12 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μυτιλήνη, 10 - 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα, 10 - 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κέρκυρα, 11 - 12 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Ζάκυνθος, 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κεφαλονιά, 11 - 12 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφεριάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Καλαμάτα, 10 - 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πύργος, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κόρινθος, 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ηγουμενίτσα, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Λαμία, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Λιβαδειά, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Χαλκίδα, 11 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Εύβοιας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δράμα, 9 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κομοτηνή, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Βαργεμίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφεριεάρχης Ροδόπης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αλεξανδρούπολη, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τρέλλης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Βέροια, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κοζάνη, 10 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πτολεμαΐδα, 13 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας.

Γρεβενά, 17 Σεπτέμβρη. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ