Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Σύσκεψη για τους παιδικούς σταθμούς

Την ερχόμενη Τρίτη στις 7 μ.μ.

Σε σύσκεψη καλεί η Ενωση Γυναικών Λάρισας - μέλος ΟΓΕ, την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτέμβρη, όλες τις μητέρες των οποίων τα παιδιά είτε δεν έγιναν δεκτά στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της πόλης, είτε δεν είχαν το δικαίωμα υποβολής αίτησης. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Ενωσης Γυναικών και θα παρθούν αποφάσεις συντονισμού αγωνιστικής δράσης, με αίτημα να γίνουν όλα τα παιδιά δεκτά στους σταθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι, φέτος, στο Δήμο Λάρισας, μένουν εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών περίπου 500 παιδιά λαϊκών οικογενειών. Με τις προϋποθέσεις που έβαλε η Δημοτική Αρχή, αποκλείονται, κυρίως, παιδιά άνεργων μητέρων, απολυμένων, αυτοαπασχολούμενων και αλλοδαπών.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου της Ενωσης Γυναικών Λάρισας τονίστηκε ότι το πρόβλημα γίνεται πιο μεγάλο, αφού τ' αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, στο πλαίσιο του μνημονίου, σπρώχνουν τις λαϊκές οικογένειες, με μεγαλύτερη ένταση, στην ανέχεια και στη φτώχεια «Επιμένουμε και αγωνιζόμαστε για δωρεάν παιδικούς σταθμούς, με απορρόφηση όλων των παιδιών, με κατάλληλες κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό, με σωστή αγωγή στα παιδιά, με ποιότητα φαγητού, με εξειδικευμένο και επαρκές προσωπικό», τόνισε, μεταξύ των άλλων, η Λίτσα Ούντρια, πρόεδρος της Ενωσης Γυναικών Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ