Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΣΙΝΤΛΕΡ ΕΛΛΑΣ»: Στην απόλυση του εργαζομένου Ν. Θεοφιλόπουλου προχώρησε η εργοδοσία της εταιρείας ανελκυστήρων «ΣΙΝΤΛΕΡ», με το πρόσχημα πως δεν έχει δουλειά και πως δεν απέδιδε. Ο εργαζόμενος δούλευε στην επιχείρηση επί 4,5 χρόνια και πρωτοστατούσε για την ενίσχυση της δράσης και παρουσίας του κλαδικού συνδικάτου στο χώρο εργασίας.

«ΩΝΑΣΕΙΟ»: Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου» (ΩΚΚ) αναγνωρίζει σε ανακοίνωσή του, σοβαρή δυσλειτουργία στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων την περίοδο 13 Ιούλη - 14 Αυγούστου 2009, όπως είχε διαπιστώσει σε πόρισμά του ο Συνήγορος του Πολίτη. Σύμφωνα με το πόρισμα (14/7) εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να συγκροτηθεί μεταμοσχευτική μονάδα και έτσι αποφασίστηκε η μη λήψη πέντε μοσχευμάτων καρδιάς και πνευμόνων με αποτέλεσμα να «χαθούν για την Ελλάδα σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις μοσχεύματα καρδιάς και πνεύμονα, εις βάρος της υγείας ή της ζωής των κατάλληλων δυνάμει ληπτών που ήταν καταγεγραμμένοι στη λίστα του ΩΚΚ». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΩΚΚ «η ευθύνη βαρύνει κυρίως τον κατά το νόμο επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων».

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: Επίσημη αργία έχουν σήμερα τα φαρμακεία λόγω της μέρας του Τιμίου Σταυρού. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ