Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Αποκλεισμός για τρεις

Στον 3ο γύρο του απλού, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που γίνεται στην Οστράβα, σταμάτησε η πορεία των Καλλίνικου Κρεάνγκα, Παναγιώτη Γκιώνη, Κατερίνας Ντουλάκη. Ο Κρεάνγκα αποκλείστηκε χωρίς αγώνα. Ενας τραυματισμός (στο δεξιό γλουτιαίο) από την προηγούμενη αναμέτρηση δεν του επέτρεψε να παίξει και να διεκδικήσει τη νίκη από τον Γάλλο Ματενέ. Ο Γκιώνης πάλεψε απέναντι στο Γάλλο Λεγκού αλλά τελικά έχασε με 4-2 σετ. Η Ντουλάκη, επίσης στους «32», ηττήθηκε από την Κροάτισσα Γιέγκερ με 4 - 3.

Με 3-0 σετ έχασε από το Σουηδό Κάρλσον και αποκλείστηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Την ήττα - από τη Νορβηγίδα, Νίλσεν, με 3-2 υπέστη η Φιλαρέτη Εξάρχου, ενώ με 3-0 έχασε η Μαρία Χριστοφοράκη από την Γκοντερίνγκερ (Λουξεμβούργο). Στους αγώνες παρηγοριάς (το λεγόμενο «consolation») συνεχίζει ο Κώστας Παπαγεωργίου (αντιμετώπιζε αργά χτες στα προημιτελικά τον Ελβετό Νίκολα Μέλερ).

Στο διπλό γυναικών οι Φιλαρέτη Εξάρχου/Μαρία Χριστοφοράκη πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση αλλά τελικά έχασαν από τις Ρουμάνες Ελιζαμπέτα Σαμάρα/Ντανιέλα Ντοντεάν με 3-2 σετ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ