Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Σε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα στις 6.30 μ.μ. για την οργάνωση και δράση των λογιστών και των λογιστριών μπροστά στην κυβερνητική αντεργατική - αντιλαϊκή λαίλαπα, καλεί τα μέλη της η Ενωση Λογιστών Αθήνας στα γραφεία της (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

«ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»: Πέντε ακόμη απολύσεις ανακοίνωσε η εργοδοσία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», σε κατάστημά της στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, εντείνοντας την αντεργατική της επίθεση, ανακοίνωσε πως θα κλείσει το εν λόγω κατάστημα και θα μεταφέρει τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο ...Κιλκίς. Ανάμεσα σε αυτούς που ανακοίνωσε απολύσεις είναι μια ανύπαντρη μητέρα, μια μητέρα που το παιδί της πάσχει από λευχαιμία, καθώς και μια εργαζόμενη που δουλεύει επί 19 χρόνια στην επιχείρηση.

«GOODYEAR»: Κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ Ιωνίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες οι απολυμένοι της «GOODYEAR», απαιτώντας να τους «κολληθούν» τα ένσημα, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου (Ιούνης του 2010), ο οποίος κήρυξε τις απολύσεις τους άκυρες. Η εργοδοσία προχώρησε σε ενστάσεις σε βάρος της απόφασης, σε μια προσπάθεια να κωλυσιεργήσει τις διαδικασίες. Οι απολυμένοι θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο, στο ίδιο σημείο, στις 2 το μεσημέρι.

ΚΕΑΤ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κύμα απολύσεων, αλλά και για την αναβάθμιση του Κέντρου πραγματοποίησαν χτες οι: Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του ΚΕΑΤ, Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ΠΑΣΕΒΕ, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Παράρτημα Καλλιθέας, Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας, η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ