Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΔ
Βεβαιώσεις κερδών από τους διαιτητές

Με αφορμή το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις πληροφορίες για διαιτητή που έχει εισπράξει 300 χιλιάδες ευρώ από τυχερά παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ζήτησε από τους διαιτητές κατάθεση βεβαιώσεων κερδών. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, οι διαιτητές καλούνται να απαντήσουν «εγγράφως και υπεύθυνα» αν ίδιοι ή μέλος της οικογένειάς τους έχει σχετικές αποδείξεις κερδών από 1/1/2000 ως σήμερα. Επίσης, αν έχουν περιληφθεί στις αντίστοιχες φορολογικές τους δηλώσεις οι αποδείξεις αυτές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε αν αντίστοιχη υποχρέωση θέσπιζαν για τους παράγοντες η ΕΠΟ και οι διοργανώτριες αρχές των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Να βλέπαμε αν θα απαντούσε κανείς και στην περίπτωση αυτή πόσο... καλοί «Κάλχες» ήταν παράγοντες και συγγενικά τους πρόσωπα (γυναίκα, αδερφός του/της κλπ.).

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ Γ. Καπελέρης και ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΟΝΤΙΚΗ» Α. Δελλατόλας επισκέφτηκαν χτες τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αν. Κανελλόπουλο, και του παρείχαν εξηγήσεις για την υπόθεση του διαιτητή που στοιχημάτιζε μεγάλα χρηματικά ποσά για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχει διατάξει ήδη προκαταρκτική έρευνα η προϊστάμενη του Πρωτοδικείου Αθήνας, Ελ. Ράικου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ