Κυριακή 3 Οχτώβρη 2010 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ
  • Ο αντιστασιακός σύντροφος Παναγιώτης Βαζούρας, ως πρώτη δόση, πρόσφερε 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, για την τρίμηνη οικονομική εξόρμησή του.
  • Ο σ. Κωνσταντάτος Γεράσιμος, από το Κατελειό Κεφαλλονιάς, πρώην στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, πρόσφερε, μέσω της ΚΟΒ Ελειού - Πρόνων, το ποσό των 2.000 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, «για να μάθουν όλοι οι "Πάγκαλοι" σκεμπέδες και φτανοί, ότι όπου νάναι θα σβήσουν όλοι τους». Ο Μαρξισμός - Λενινισμός και ο κομμουνισμός θα λάμπουν όσο υπάρχει φως.
  • Στη μνήμη των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, η Καίτη Μπλίκα προσφέρει, για την τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 2.000 ευρώ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».
  • Ο σ. Χαραλαμπίδης Ιάκωβος (Λυκούργος) προσφέρει 150 ευρώ στο ΚΚΕ για ενίσχυση ενόψει και των Τοπικών Εκλογών, μέσω ΚΟΘ.

Ο Συμεών (Σίμος) Τίρχας από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, προσφέρει 140 ευρώ, για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης που θα συμβάλει στη στήριξη της ελπιδοφόρας πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ