Κυριακή 10 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, ακόμα 1.000 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

-- Ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές), από τη Νικιάνα Λευκάδας, προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, 500 ευρώ, στη μνήμη των συντρόφων: Χαρίλαου Φλωράκη, Ρούλας Κουκούλου, Λούλας Λογαρά, Γιώργου Τρικαλινού, Αντώνη Ασμάνη και Βαγγέλη Μανωλίτση, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

-- Ο Αγγελος και η Φωφώ Ρεμπή προσφέρουν 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κρητικών, στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ για την επιτυχία στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση.

-- Ο Λύσανδρος Ταμουρίδης, λοχαγός του ΔΣΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟ Χαλκηδόνας - Ν. Φιλαδέλφειας, 500 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, σημειώνοντας: «Δίνω το ποσό αυτό από την πενιχρή σύνταξή μου, σαν απάντηση και κόντρα στα αντικομμουνιστικά μνημόνια, τις απαγορεύσεις, τα εμπόδια των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους κατά των λαϊκών κινημάτων και των κομμουνιστών - τις απειλές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στη χώρα μας, κατά του ΚΚΕ. Να τους το θυμίσουμε μια ακόμα φορά - αν δεν είναι και ανιστόρητοι! - ότι "σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει". Ε, λοιπόν, δεν τους φοβόμαστε και τώρα! Ας το πάρουν απόφαση!».

-- Αγαπητοί σύντροφοι, με αφορμή την τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, σας αποστέλλω αυτό το μικρό ποσό (100 ευρώ) ως ένδειξη εκτίμησης και θαυμασμού για το ρόλο που διαδραματίζει προς όφελος του ελληνικού λαού. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με τη σταθερότητα και τη συνέπειά του στην ιδεολογική και πολιτική του δράση, καθώς και με τις θεωρητικές του επεξεργασίες (όπως π.χ. οι εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στον 20ό αιώνα με επίκεντρο την ΕΣΣΔ), αποτελεί παράδειγμα και σημείο αναφοράς διεθνώς. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που το ΚΚΕ είναι αποδέκτης ποικιλόμορφων πιέσεων, ακόμα και απειλών με δικαστικές διώξεις εναντίον του εάν συνεχίσουν τα μέλη του τις οικονομικές εξορμήσεις με τα κουπόνια, είναι καθήκον κάθε φίλου του Κόμματος να προσφέρει όσα μπορεί, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη απάντηση στην αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό.

Συντροφικά,

Σάββας Μιχαήλ - Λευκωσία, Κύπρος

-- Ο σ/φος Λάκης Τσώνης, στη μνήμη του δολοφονημένου αδερφού του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΩΝΗ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει, ως πρώτη δόση, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θέρμου.

-- Ο Μαρμαράς Κων/νος του Σωτηρίου, από την Φυτειά Ημαθίας, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση, στη μνήμη των γονιών του ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΡΜΑΡΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑ.

-- Ο Καραμέτος Γεώργιος, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, προσφέρει, επίσης, 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ .


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ