Κυριακή 10 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόγραμμα Νίκου Σοφιανού

Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού, για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

  • Σήμερα Κυριακή

11:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία Μαρκόνι και θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο της περιοχής. Θα συμμετέχει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα Λεωνίδας Σακκάς.

  • Αύριο Δευτέρα

09:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα τυπογραφεία των Εξαρχείων. Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Λάφης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Μαρκομιχάλης.

20:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πλατεία Θυμαρακίων και θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ουζερί «Ο Γιώργος» (σημείο εκκίνησης: Αγ. Μελετίου & Λιοσίων, στις 19:30). Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Οικονόμου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γιώτα Μαλλή.

  • Την Τρίτη 12/10

19:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καταστήματα της οδού Αχαρνών στην περιοχή Αγίου Νικολάου και Αγίου Παντελεήμονα (σημείο συνάντησης στα κομματικά γραφεία, Αχαρνών 146Α). Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λεωνίδας Σακκάς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμος Θεοδώρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ