Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Στην Αθήνα

-- Ο Πάσουλας Γιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα σε συγκέντρωση στην πλατεία Βενιζέλου στο Πολύγωνο. Θα χαιρετίσουν η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών και ο Α. Λειβαδάρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-- Ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο Αποστόλης Βλασίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 6 το πρωί θα μιλήσουν στους εργαζόμενους του γκαράζ του δήμου.

-- Ο Αλέκος Περάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στις 12 το πρωί στην «ALTEC».

-- Η Αλεξάνδρα Μπαρλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, θα περιοδεύσει στις 12 το πρωί στην «ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ».

-- Η Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, θα περιοδεύσει στις 12 το πρωί στη φαρμακευτική «ΒΙΟΝΤΟΜΟΥΣ».

-- Ο Κώστας Μυτηλινιού, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 11.30 το πρωί θα περιοδεύσει στην «ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΕ».

-- Ο Θανάσης Κοτρώνης, υποψήφιος περιφερειακός σύβμουλος και ο Καραμαγκιόλας Παναγιώτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στις 10 το πρωί στις βιοτεχνίες της περιοχής του Βοτανικού.

-- Ο Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, στις 11 το πρωί θα περιοδεύσει στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών.

-- Η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στις 10 το πρωί θα περιοδεύσει στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

-- Η Λούλα Δριμάλα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και η Νατάσσα Καραβά, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ στα Πατήσια (Ρως 1 και Τσίλερ) στις 10.30 το πρωί.

-- Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Θοδωρής Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης και η Χριστίνα Αγγελονίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, θα μιλήσουν στις 7 το απόγευμα σε συγκέντρωση σε καφενείο της πλατείας Αγίας Βαρβάρας στην Αργυρούπολη.

-- Ο Μπάμπης Αγγουράκης, ευρωβουλευτής - μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή Χαλικάκι της Ηλιούπολης.

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, θα μιλήσει στις 6.30 το απόγευμα στο κιόσκι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Παναγίτσα της Καισαριανής.

-- Η Ντίνα Γκογκάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, θα περιοδεύσει στις 2.30 το μεσημέρι στο σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στο Γουδί.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Στις 7 π.μ., στον ΟΤΕ της Καρόλου Ντηλ με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 π.μ., σε δημοτικά σχολεία του Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

-- Στις 10 π.μ., στη Λαϊκή Αγορά των Ν. Επιβατών με την Ντίνα Μώραλη, υποψήφια δήμαρχο Θερμαϊκού.

-- Στις 10.30 π.μ., στο ΤΕΕ με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης

-- Στις 10.30 π.μ., στη Λαϊκή Αγορά των Μετεώρων με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 12.30 μ.μ., στη ΔΕΗ Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

-- Στις 12.30 μ.μ., στην υπηρεσία καθαριότητας του ΑΠΘ με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη της Σταυρούπολης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 6 μ.μ., στο Φίλυρο με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ