Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός που για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ (21.45 ΝΕΤ) την Ρούμπιν Καζάν σε έναν αγώνα δίχως περιθώρια απωλειών για την ελληνική ομάδα. Αλλωστε, μέχρι τώρα, οι «πράσινοι» έχουν κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα στη διοργάνωση, μετρώντας δύο ήττες (από Μπαρτσελόνα εκτός και Κοπεγχάγη εντός) και σε περίπτωση νέας αποτυχίας ψαλιδίζονται στο ελάχιστο οι ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό ο σημερινός αγώνας, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, ότι σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι δεν επιτρέπονται αλλαγές. «Δεν μπορούμε να λέμε για τελικούς. Είναι σημαντικό όπως κάθε ματς, είτε έχεις περάσει, είτε έχεις αποκλειστεί, είτε θες να πας στον επόμενο γύρο. Οταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, που μπορεί να συγκριθεί με το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν παύει να είναι σημαντικό. Πόσο τώρα που χρειαζόμαστε και τη νίκη».

Για τη σημερινή αντίπαλο ανέφερε: «Είναι καλή ομάδα. Δύσκολη. Τα τελευταία χρόνια είναι ανερχόμενη δύναμη. Θέλουν να αναδειχθούν. Είναι σε καλό επίπεδο. Εχω την εντύπωση ότι θα ρίξουν το ενδιαφέρον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί το πρωτάθλημα είναι υπόθεση της Ζενίτ». Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη (ΝOVASPORT 4).

  • Τελευταία ευκαιρία έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο

    Eurokinissi

    Τελευταία ευκαιρία έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο
    Στ' άλλα ματς των ομίλων της 3ης αγωνιστικής: 1ος: Ιντερ-Τότεναμ, (NOVASPORT 1), Τβέντε - Βέρντερ Βρέμης. 2ος: Λιόν - Μπενφίκα, Σάλκε - Χαποέλ Τελ Αβιβ. 3ος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρουσασπόρ (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 4), Ρέιντερς - Βαλένθια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ