Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, οι οποίες από τις πρωινές ώρες σήμερα θα επηρεάσουν το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία την Πελοπόννησο, δυτική και νότια, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, πιθανά πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το απόγευμα τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Ιδιαίτερα για την Αττική προβλέπονται καταιγίδες, πιθανά ισχυρές, για το μεσημέρι και το απόγευμα. Από το απόγευμα της Τέταρτης, τα ισχυρά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και αύριο θα περιοριστούν σταδιακά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου και θα εξασθενήσουν.

Παράλληλα, από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και σε ορεινές περιοχές της βόρειας, ίσως και της κεντρικής Ελλάδας θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ