Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Υπομονετικός ο Ρέντναπ

Δεν θέλησε να σχολιάσει ο Χάρι Ρέντναπ, τις δηλώσεις του προπονητή της Μπόλτον, Οουεν Κόιλ, που τόνισε ότι (ο Ρέντναπ) θα αποτελούσε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Αγγλίας. Ο τεχνικός της Τότεναμ ευχαρίστησε τον συνάδελφό του, όμως πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητάνε για κάτι που θα γίνει σε δύο χρόνια.

Ο Αγγλος τεχνικός δήλωσε κολακευμένος από τα σχόλια και εξέφρασε και ο ίδιος την επιθυμία να είναι Αγγλος ο επόμενος προπονητής των «τριών λιονταριών». Δεν θέλησε όμως να συνεχίσει την κουβέντα του διαδόχου, αφού δύο ποδοσφαιρικά χρόνια μοιάζουν με αιωνιότητα:

«Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους του που λέει κάτι τέτοιο, όμως αφορά ένα ζήτημα που θα προκύψει σε δυο χρόνια. Ολοι ξέρουμε πώς λειτουργεί το άθλημα. Τον έναν μήνα είσαι Θεός και τον άλλο δεν υπάρχεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκτιμώ τις δηλώσεις του Οουεν όμως κανείς δεν ξέρει πού θα είναι σε 1,5 μήνα. Οπότε μην μιλάμε για δύο χρόνια μετά.

Μπορεί σε 1-1,5 χρόνο να υπάρχουν ένας, δύο πολύ αξιόλογοι νέοι ανερχόμενοι προπονητές. Θα ήθελα να δω έναν Αγγλο στο τιμόνι της ομάδας. Ποιος ξέρει αν θα είμαι εγώ αυτός;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ