Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα βλέμματα στο «Καραϊσκάκης»

Τον Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός

Eurokinissi

Τον Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός
Στο Στάδιο «Καραισκάκης» θα γίνει σήμερα το κυριότερο ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (19.30 ΝΕΤ) και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε απαραίτητα τη νίκη, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Εχω πίστη στην ομάδα και νομίζω ότι τελικά θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο νέος τεχνικός των κυανέρυθρων Ακής Μάντζιος είπε: «Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάμε στον Πειραιά για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή (17.05 ΝΕΤ) με τους γηπεδούχους που είναι ουραγοί στη βαθμολογία να καίγονται για τη νίκη.

Στην Τρίπολη η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό (17.07 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2).

Τέλος, από το σημερινό πρόγραμμα στο Βόλο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1).

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα με τα παρακάτω ματς.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1) με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το «αστέρι» για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και οι «πράσινοι» για να είναι σε τροχιά τίτλου.

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί στο ΟΑΚΑ με τον Εργοτέλη (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ), με Χιμένεθ και Καραγεωργίου να συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και ώστε μα κερδίσει ο καλύτερος.

Στο Χαριλάου ο Αρης θα κοντραριστεί με τη Λάρισα (17.05 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ), ενώ στην Καβάλα η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι σε ανοδική πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ