Σάββατο 27 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις

Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, αύριο, Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας. Στη συνέλευση θα συζητηθούν ο απολογισμός δράσης και οικονομικός απολογισμός, η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και ο καθορισμός ημερομηνιών για τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν.

Σε μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας και στις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν, την Τετάρτη, 1η Δεκέμβρη, στις 9.30 το πρωί καλεί τους συνταξιούχους η Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΕΚΣΔΥ). Παράλληλα, καλεί τα μέλη της σε μαζική συμμετοχή στην πανσυνταξιουχική κινητοποίηση στις 7 του Δεκέμβρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 15 του Δεκέμβρη.

  • Η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ Αθήνας καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση στα γραφεία της την Τρίτη 30 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συμμετοχής των συνταξιούχων στην Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις στις 7 του Δεκέμβρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ