Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Ζητάει δεσμεύσεις η ΕΣΑΠ

Δεσμεύσεις από την Πολιτεία για το πρόβλημα της μη καταβολής της κρατικής επιχορήγησης ζητάει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών ΕΣΑΠ προκειμένου να επιτρέψει την αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Λίγκας των ομάδων Παντελής Ταρνατόρος, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ΕΣΑΠ προχώρησε σε λουκέτο στην Α1 εξηγώντας ότι η μη καταβολή ακόμα της κρατικής επιχορήγησης έχει φέρει σε δεινή θέση τα σωματεία και το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για λύση του προβλήματος από την Πολιτεία. Προβλήματα όμως που σε πολλές περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί και από τις τακτικές και τα τερτίπια των ίδιων των παραγόντων (υπό την ανοχή της ΕΣΑΠ αλλά και της Πολιτείας) οι οποίοι βέβαια την ίδια ώρα κάνουν το παγόνι όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς τους παίκτες.

Ο πρόεδρος της Λίγκας των ομάδων τόνισε ότι αυτό που ζητάει η ΕΣΑΠ για να ξαναγυρίσουν στο πρωτάθλημα είναι να υπάρχει μια δέσμευση της Πολιτείας σχετικά με την καταβολή των χρημάτων. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορεί να διεξαχθεί αγωνιστική καθώς πλέον υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα.

Από την πλευρά του ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής με ανακοίνωσή του διέψευσε πως οφείλονται χρήματα στα σωματεία του βόλεϊ για την περίοδο 2009-10, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την ικανοποίηση μελλοντικών αιτημάτων και φρόντισε να κάνει για μια ακόμη φορά γνωστή την τακτική της Πολιτείας για σύμπλευση με τους επιχειρηματίες τονίζοντας ότι η ΕΣΑΠ «έχει τύχει της αμέριστης υποστήριξης της Πολιτείας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ