Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΜΠΡΙΖ 1 - 1
Τραγικός αλλά... ζωντανός

Ζωντανός, παρά την τραγική εμφάνιση χτες στην Τούμπα και την ισοπαλία 1 - 1 με την αδιάφορη και αποκλεισμένη ήδη Μπριζ, παρέμεινε ο ΠΑΟΚ όσον αφορά στο στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ασπρόμαυροι» θα τα παίξουν όλα για όλα στο Ζάγκρεμπ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ντιναμό (ηττήθηκε χτες από τη Βιγιαρεάλ με 3 - 0) με στόχο να μη χάσουν (αφού ευνοούνται και σε περίπτωση ισοπαλίας). Τα πράγματα μάλιστα θα μπορούσε να είναι καλύτερα για τον «Δικέφαλο» (υπό προϋποθέσεις προκρινόταν ακόμα και με ήττα στο Ζάγκρεμπ) αν χτες δεν... αυτοκτονούσε. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου παρουσιάστηκαν νωθροί, χωρίς διάθεση, με προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας (σε κακή μέρα ο Ιβιτς) αλλά και στην επίθεση (όπου κυριάρχησαν οι «γιόμες»). Ούτε το εκπληκτικό γκολ του Βιερίνια στο 25', που έδωσε το προβάδισμα, κατάφερε να ξυπνήσει τον ΠΑΟΚ που συνέχισε στον ίδιο μέτριο ρυθμό. Μάλιστα, μετά το 70' τα πράγματα έγιναν χειρότερα με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της και τους παίκτες της Μπριζ να ξεθαρρεύουν και να γίνονται απειλητικοί κάποιες φορές, με αποτέλεσμα στο 90' να καταφέρουν να ισοφαρίσουν με τον Στέποβιτς.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82' Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιερίνια, Ιβιτς (72' Ελ Ζαρ), Σακελλαρίου, Ζουέλα.

Μπριζ: Στάινεν, Βερμιούλεν (71' Οτζίτζα), Ντονκ, Βαν Γκίσεχεμ, Βαν Ντερ Χέιντεν, Μπλοντέλ, Σιμέις, Στέποβιτς, Γκέραερτς, Πέρισιτς (62' Νταλμά), Ακπάλα (62' Ντιράρ).

  • Η βαθμολογία: Βιγιαρεάλ 9, ΠΑΟΚ 8, Ντιναμό 7, Μπριζ 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ