Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προκήρυξη για συμβασιούχους ΕΡΤ

Η προκήρυξη για την πλήρωση 126 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη από την ΕΡΤ ΑΕ. Οι θέσεις αυτές αφορούν στην κάλυψη σε προσωπικό των Κεντρικών Υπηρεσιών.

Από τη Δευτέρα, στο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ www.ert.gr θα βρίσκονται τα πλήρη κείμενα των προκηρύξεων με τα παραρτήματά τους, η αναλυτική περιγραφή των θέσεων εργασίας και των προσόντων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας. Οι θέσεις που αφορούν την ΕΡΤ3 προκηρύσσονται απευθείας από την ίδια.

  • Τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3 ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Η νέα σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Νίκος Σωτηριάδης, ερευνητής ΜΜΕ, εκπρόσωπος των εργαζομένων ο Δημήτρης Γιακουμέλος, ηλεκτρολόγος, καθώς και η Σοφία Νικολαΐδου, συγγραφέας, ο Χρίστος Τελίσης, δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Τσόκας, καθηγητής ΑΠΘ. Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα περάσουν από ακρόαση από το ΕΣΡ τις επόμενες μέρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ