Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
μία εκδήλωση

Συνεχίζονται οι γιορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται αυτές τις μέρες για τους μικρούς μας φίλους. Αρχή από το δήμο Αργυρούπολης, όπου αύριο (11πμ), οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κάνουν μια γιορτινή βόλτα με το τρενάκι των παραμυθιών του Ντίσνεϊ. Πρώτος σταθμός: Δημοτική επιχείρηση (Αλεξιουπόλεως 27). Την Κυριακή (11πμ) η κινηματογραφική λέσχη Αργυρούπολης θα προβάλει την παιδική ταινία «Αναστασία». Είσοδος ελεύθερη.

Σήμερα (6.30μμ) το Μαρούσι προϋπαντά την Πρωτοχρονιά με τη Φιλαρμονική του Πνευματικού Κέντρου που θα ψάλλει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους πεζόδρομους του Εμπορικού Κέντρου. Την Κυριακή (11.30πμ), κάλαντα και χορούς της Ελλάδας θα παρουσιάσει ο Λαογραφικός σύλλογος «Περπερούνα».

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν (3.30μμ) στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21), τις ταινίες: «Το τραγούδι των λουλουδιών», «Υπόγεια διαδρομή για τον Παράδεισο» (σήμερα). «Ο Καρυοθραύστης», «Ο πόλεμος των πουλιών» (αύριο). «Η μεγάλη μάχη των μυρμηγκιών», «Ταξίδι στη Μελόνια» (Κυριακή). «Ο ψεύτης βοσκός», «Ο τυφλοπόντικας και το αυγό», «Σαμψών και Σάλι» (Δευτέρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ