Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
«Αγκάθι» ο Σόουζα

«Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Με οδηγό αυτή τη φράση έφτασε ο Πάολο Σόουζα στη χώρα μας προκειμένου να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Πορτογάλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενά του σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του, που ως γνωστόν είχε τονίσει πως θέλει να ακολουθήσει μέχρι το καλοκαίρι ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, χωρίς παράλληλα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους», απάντησε πως δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις και πως όλα παρερμηνεύτηκαν.

«Είναι ψέματα, δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε το θέμα. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν έχω πρόθεση να φύγω από την ομάδα και να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Μπορεί κάποιος παίχτης να σταματήσει λόγω τραυματισμού για μία εβδομάδα ή ένα μήνα, αλλά ποτέ για έξι μήνες. Ανάλογα με το τι θα μου πει (ο γιατρός), θα ενταχθώ στην ομάδα». Ετσι προσπάθησε ο Σόουζα να αμβλύνει τις όποιες καταστάσεις δημιουργήθηκαν από τα λεγόμενά του στην Πορτογαλία.

Μετά από τις «εξηγήσεις» του στους Ελληνες δημοσιογράφους, ο παίκτης εξετάστηκε από το γιατρό του «τριφυλλιού» για να δουν πώς είναι η κατάσταση του τραυματισμού του, που θεωρείται καλύτερη σε σύγκριση με αυτή πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του. Μάλιστα, ξεκίνησε και εντατικό ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να τεθεί όσο πιο γρήγορα στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού», σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η ελληνική ομάδα συμφώνησε στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου Αλεξ από τη Σεντ Ετιέν στην Παιανία, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ