Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - ΝΕ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για το ΔΣΕ στην Ανδρίτσαινα

Και άλλες εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας της ΚΝΕ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της ανάδειξης ιστορικών γεγονότων την περίοδο του εμφυλίου πολέμου που επιβεβαιώνουν ότι η λαϊκή παιδεία και η γνώση είναι αναπόσπαστα δεμένες με την εξουσία της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, καλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκέμβρη, στην Ανδρίτσαινα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Επίσκεψη στη βιβλιοθήκη 10 π.μ., ξενάγηση από τον Τρύφωνα Αθανασόπουλο, δήμαρχο Ανδρίτσαινας. Στη συνέχεια ανάγνωση κειμένων από το βιβλίο του Α. Καμαρινού για το ΔΣΕ Πελοποννήσου και από το περιοδικό «Νέα Γενιά» της ΕΠΟΝ (που έχει επανεκδοθεί σε δυο τόμους από τη «Σύγχρονη Εποχή»). Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Σήμερα Τρίτη: Στον Πύργο Ηλείας, στη 1 το μεσημέρι στο ΤΕΙ, με θέμα: «Στην αντιλαϊκή επίθεση απαντάμε με οργάνωση και πάλη για την ανατροπή. Η πρόταση του ΚΚΕ». Ομιλητής Χρήστος Γιάνναρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του Κόμματος.
  • Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη στη Γεωπονική Αθήνας αναβάλλεται.
  • Παρασκευή 17 Δεκέμβρη: Στην Κέρκυρα, στις 8.30 μ.μ., στο Ιστορικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, με θέμα «Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα από τα σχολικά βιβλία».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ