Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»
«Με επιμονή για τη βελτίωση της λειτουργίας του»

Ο Κ. Μαραγκουδάκης καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο «Σπίτι του Αγωνιστή»
Ο Κ. Μαραγκουδάκης καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο «Σπίτι του Αγωνιστή»
Με περίσσιο κέφι, σε αγωνιστικό κλίμα, με πλούσιο τραπέζι με φαγητά και γλυκά, πραγματοποιήθηκε, προχτές Δευτέρα 20/12 το απόγευμα, στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», η πολιτιστική χριστουγεννιάτικη γιορταστική εκδήλωση με τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος που καθιερώθηκε κάθε τέλος του χρόνου. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης, η παρουσία του Στέφανου Ψαραδάκου με τους τραγουδιστές Στέλιο Μηλόβα και Εύα Κυριαζοπούλου (στο μπουζούκι ο Λευτέρης Ψαραδάκος), που πλαισίωσαν την εκδήλωση με αντιστασιακά και άλλα τραγούδια του Αγώνα, και, βεβαίως, η παρουσία του Βασίλη Κολοβού, που με το δικό του μοναδικό τρόπο απήγγειλε ποιήματα του Κ. Βάρναλη και του Μπ. Γκολέμα.

Καλωσορίζοντας φιλοξενούμενους και προσκαλεσμένους - ανάμεσα στους οποίους οι: Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρ. Τσιντζιλώνης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ , Διαμαντής Μαυροδόγλου και πολλοί άλλοι μαζί με το προσωπικό που φροντίζει για τους φιλοξενούμενους -, ο πρόεδρος του «Σπιτιού του Αγωνιστή», Κώστας Μαραγκουδάκης, σημείωσε ότι ο σημερινός γιορτασμός συμπίπτει με την επέτειο 3 χρόνων λειτουργίας του Ιδρύματος, μέσα στα οποία επαληθεύτηκε η πίστη μας ότι ο προοδευτικός λαός μας, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με δικές του θυσίες μπορεί να στηρίξει αυτό το κοινωνικό επίτευγμα του κόμματός μας, του ΚΚΕ και όλων των προοδευτικών, σκεπτόμενων ανθρώπων που συνέβαλαν στην ίδρυσή του.

Συνεχίζοντας, σε ένα σύντομο απολογισμό, καθώς κλείνουν τρία χρόνια λειτουργίας του «Σπιτιού», ο Κώστας Μαραγκουδάκης σημείωσε ότι περισσότεροι από 40 υπερήλικες αγωνιστές εξυπηρετήθηκαν και εξυπηρετούνται σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Ιδρυμα - παρών ήταν και ο πρώτος φιλοξενούμενος αγωνιστής, σήμερα 97 χρόνων... Στην τρίχρονη πορεία μας, σημείωσε, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε και δυσκολίες που μας δημιουργούν πρόσθετες υποχρεώσεις και προβλήματα που προσπαθούμε να τα λύνουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ετσι, μπροστά μας είναι, πάντα, το πρόβλημα να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας του Ιδρύματος. Και για το στόχο αυτό στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη όλων των συναγωνιστών και φίλων, όλων των ανθρώπων καλής θέλησης που κατανοούν τους σκοπούς μας. Πετύχαμε το «Σπίτι του Αγωνιστή» να λειτουργεί με επάρκεια 3 ολόκληρα χρόνια και θα λειτουργούμε για πάντα, αν επιτύχουμε στην 6μηνη εξόρμησή μας για μόνιμους ενισχυτές με 100 ευρώ το χρόνο τουλάχιστον, κάτι στο οποίο εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι έχουν ανταποκριθεί ήδη, και συνεχίζουμε με επιμονή, ιδιαίτερα μέσα από τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, συμπλήρωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ