Τετάρτη 5 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Στα μέτρα των ... αιωνίων

Στα μέτρα των δυο ελληνικών ομάδων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση για το ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα, που με βάση τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν είναι στο χέρι τους πλέον η επίτευξη του στόχου τους που είναι η πρώτη θέση στους ομίλους τους που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στο τελευταίο βήμα (προημιτελικά) πριν το Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης.

Η συγκεκριμένη φάση θα αρχίσει στις 19 Γενάρη και ολοκληρώνεται στις 3 Μάρτη. Οι δυο πρώτοι κάθε γκρουπ προκρίνονται στην οκτάδα.

Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός στο δρόμο για το Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης καθώς καλείται να αντιμετωπίσει για τον 8ο όμιλο τις Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις και Βαλένθια. Εφόσον προκριθεί, θα βρει μπροστά του μια εκ των Σιένα, Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές Πίλσεν και Παρτιζάν (που συγκροτούν τον 7ο όμιλο του ΤΟΠ-16).

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον 5ο όμιλο με τις Κάχα Λαμποράλ, Μάλαγα και Λιέτουβος Ρίτας και στην 8άδα θα βρει μπροστά του μια εκ των Μακάμπι, Ολίμπια, Ρόμα και Μπαρτσελόνα (που συγκροτούν τον 6ο όμιλο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ