Πέμπτη 6 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καταγγέλλει τη δημιουργία φράχτη στον Εβρο

Την αντιμεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης στην οποία εντάσσεται και η δημιουργία του φράχτη στον Εβρο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου.

Υπογραμμίζει ότι στόχος τους είναι «να ελέγχουν μαζί με άλλους κατασταλτικούς μηχανισμούς "ΦΡΟΝΤΕΞ", Στρατό, Αστυνομία, Λιμεναρχείο την είσοδο των μεταναστών στην Ελλάδα, που είναι διωγμένοι από τη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού. Η είσοδος επιτρέπεται με βάση το πόσους χρειάζεται το μεγάλο κεφάλαιο ως φτηνή εργατική δύναμη που θα του παράγει κέρδη, οι υπόλοιποι είναι περιττοί».

Ταυτόχρονα, σημειώνει, καλλιεργούν «μαζί με τα φερέφωνα τύπου ΛΑ.Ο.Σ. το κλίμα του ρατσισμού, της ξενοφοβίας στη λογική τού "διαίρει και βασίλευε". Αυτό το κράτους υπηρετούν πιστά τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Θέλουν Ελληνες και ξένους εργάτες υποταγμένους στις αξιώσεις των μονοπωλιακών ομίλων».

Και καταλήγει: «Με μια άλλη πολιτική σε κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους που θα αξιοποιούνται όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και θα δίνει τη δυνατότητα στους μετανάστες να μετακινούνται εκτός Ελλάδας, τότε μόνο θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα των μεταναστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ