Παρασκευή 14 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ευρωπαϊκές περιπέτειες

Στα ...βαθιά βουτάνε από σήμερα και μέχρι την Κυριακή οι δυο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Καπ γυναικών. Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Βουλιαγμένη και ο τέταρτος της διοργάνωσης Ολυμπιακός συμμετέχουν στην Α' φάση των ομίλων ταξιδεύοντας σε Φλωρεντία και Νίκαια της Γαλλίας όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του Δ' και του Γ' ομίλου. Σημειώνεται ότι με βάση του αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδας θεωρούνται από τα φαβορί για την πρόκριση.

Ο ΝΟΒ βρίσκεται στη Φλωρεντία, όπου σήμερα και αύριο αναμένεται να κάνει ένα ...ζέσταμα αντιμετωπίζοντας την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς (19.00) και τη γαλλική Νανσί αντίστοιχα μέχρι να φθάσει το μεσημέρι της Κυριακής να δώσει (σύμφωνα με τα προγνωστικά) το ντέρμπι για την πρωτιά, απέναντι στην οικοδέσποινα Φιορεντίνα.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα μετάσχει στον Γ' όμιλο στον οποίο υπάρχουν τρεις ομάδες. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν σήμερα την οικοδέσποινα Νις (21.00), που δεν αναμένεται να τις προβληματίσει, και το Σάββατο θα παίξουν με την ισχυρή ρωσική Στουρμ Τσέχοφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ