Σάββατο 15 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Νέες κινητοποιήσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι στάσεις εργασίας που είχαν αποφασίσει οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στα τρόλεϊ και των οδηγών στα μπλε λεωφορεία. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

Τα λεωφορεία θα κάνουν στάσεις (11 π.μ. - 3.30 μ.μ.), στις 17, 19 και 20 Γενάρη. Τα τρόλεϊ θα κάνουν, επίσης, στάσεις εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) τις ίδιες μέρες. Επίσης, την Τρίτη, 18 Γενάρη, θα γίνει στάση εργασίας (12 το μεσημέρι - 4 μ.μ.) στον ηλεκτρικό, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες στο μετρό και το τραμ αποφάσισαν να μην κάνουν καμία κινητοποίηση την επόμενη βδομάδα και να πάνε στο «διάλογο». Τη ματαίωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισε και η πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) στο Σωματείο Τεχνικών στα λεωφορεία. Γενικότερα την «επιθυμία» τους να συμμετέχουν στο «διάλογο» έχουν δηλώσει όλες οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες, καλλιεργώντας την αυταπάτη ότι είναι δυνατόν να προκύψουν μέσα από τέτοιες διαδικασίες θετικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ