Πέμπτη 20 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ζητά τη συνδρομή του στρατού για τα σκουπίδια!

Tη συνδρομή του στρατού και των εργολάβων ζητά η νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια. Λογική που παραπέμπει στην είσοδο ιδιωτών στο χώρο, με πρόσχημα το αδιέξοδο. Και βέβαια ούτε σκέψη και αναφορά από τη διοίκηση του δήμου για την πρόσληψη προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Χθες σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σχετικά με το θέμα με τη συμμετοχή του δημάρχου, συνταγματάρχου του πεζικού και του προέδρου του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση βαίνει επιδεινούμενη, καθώς σε λειτουργία βρίσκονται μόνο επτά οχήματα του Δήμου και αποφασίστηκε η εκπόνηση ενός Σχεδίου Δράσης. Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και του κλάδου των εργοληπτών του Δημοσίου και αποφασίστηκε η άμεση εκπόνηση ενός πλαισίου συνεργασίας που θα μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ανά πάσα στιγμή μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Σημειώνεται ότι μόνο 10 απορριμματοφόρα μετρούν πέντε χρόνια ζωής. Τα υπόλοιπα είναι πεπαλαιωμένα και δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ. Επίσης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει τη δυνατότητα στο δήμο να αναθέσει σε εξωτερικά συνεργεία την επιδιόρθωση 20 οχημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ