Παρασκευή 5 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
«Extra Channel» από τη Δευτέρα

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 8 Γενάρη ο τηλεοπτικός σταθμός του Γ. Κουρή «Extra», από τη συχνότητα του πρώην καναλιού του Βασίλη Λεβέντη «Κανάλι 67». Το «Extra» περιλαμβάνει κυρίως ενημερωτικές εκπομπές με παρουσιαστές των πρώην καναλιών του Γ. Κουρή «Κανάλι 5», που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Alter 5». Το νέο κανάλι που οι εκπομπές του κυρίως θα είναι ενημερωτικές στελεχώνεται και από νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ορισμένα «ανήκουν» στο χώρο της πολιτικής.

Πολλές από τις εκπομπές διατηρούν τους τίτλους που είχαν και στο «Alter 5». Καθημερινά, στις 15.00, θα μεταδίδεται η εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη «Dum spiro spero», ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 17.00 από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη η Λιάνα Κανέλλη «χτυπά την πολιτική εκεί που πονάει» με την εκπομπή «Φύλλο και φτερό».

Ακολουθεί στις 18.00 ο Γιώργος Τράγκας με το «Χωρίς αναισθητικό», ενώ στις 21.00 τη σκυτάλη παίρνει η Μαλβίνα Κάραλη με την εκπομπή «Da - Da». To κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζεται από την Κατερίνα Κωλέτση στις 22.00. Ακολουθούν οι εκπομπές «Ντέρμπι» στις 23.00 με τον Μάρκο Μουζάκη και σχολιαστή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ενώ μετά τα μεσάνυχτα το «Δελτίο νυκτός» αναλαμβάνει ο Αιμίλιος Μεταξόπουλος και ομάδα φοιτητών.

Την Παρασκευή ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος με την παρτενέρ του, την Αγάπη, επανέρχονται στην τηλεοπτική «σκηνή» του καναλιού του Γ. Κουρή, ενώ την ίδια ημέρα «Καθαρές κουβέντες» υπόσχονται οι βουλευτές Δημήτρης Κουτσόγιωργας και Κώστας Ζαΐμης. Το Σάββατο θα μεταδίδεται η εκπομπή «Δύο στο τετράγωνο» με τους Μιχάλη Γαργαλάκο και Αλέξανδρο Βέλιο, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ο πρώην ιδιοκτήτης του καναλιού, ο Βασίλης Λεβέντης, παρουσιάζει τον «Πολιτικό μαραθώνιο». «Κυριακή βράδυ», είναι ο τίτλος της εκπομπής που παρουσιάζει ο Παντελής Οικονόμου.

To ψυχαγωγικό μέρος του καναλιού έχουν αναλάβει η Ανίτα Πάνια με καθημερινή εκπομπή και η Μάγκι Χαραλαμπίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ