Παρασκευή 21 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα στην πίτα των Οργανώσεων Θεσσαλονίκης θα χαιρετίσει ο νέος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Σήμερα, Παρασκευή

Οι Οργανώσεις Πόλης και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης, στις 10 μ.μ., στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, διοργανώνουν ρεμπέτικη βραδιά, όπου θα γίνει και κοπή της πίτας. Θα παίξει το συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα και θα χαιρετίσει ο νέος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Αύριο Σάββατο
  • Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» των Ρ. Ο. Μπόγερ και Χ. Μ. Μορέ, οργανώνουν οι Εργατικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικό αφιέρωμα στο αμερικανικό εργατικό τραγούδι, με τη θεατρική παράσταση «Η πτώση και η άνοδος του κυρίου Γκρόσαπ», έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.
  • Εκδήλωση - ξενάγηση στις φυλακές του Γεντί Κουλέ διοργανώνουν στις 11 το πρωί οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Κατσαρός από το Σύλλογο Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων περιόδου 1967-74 και ο Γιάννης Δελής από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.
  • Εκδήλωση με θέμα «Κατακτήσεις των εργαζομένων στη Σοβιετική Ενωση και στις άλλες σοσιαλιστικές χώρες», διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στις 6.30 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικής Αττικής της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ