Τρίτη 1 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Συνεχίζουν δυναμικά τους αγώνες

Με νέα συγκέντρωση και πορεία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η διήμερη κινητοποίηση των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων από την Αργολίδα και την Αρκαδία στο Αργος. Με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα ξεκίνησαν πορεία από την πλ. Αγίου Πέτρου και κατέληξαν στην πλ. Δικαστηρίων.

Πραγματοποιήθηκε μαζική εξόρμηση στο χώρο της λαϊκής αγοράς και ακολούθησε συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Κολοβό, μέλος της Γραμματείας Αρκαδίας της ΠΑΣΥ. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Νίκος Αγγέλου, μέλος της Γραμματείας Αργολίδας της ΠΑΣΥ και η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, η οποία σημείωσε πως το ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς και τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης δυναμικών αγώνων ώστε να ανατραπεί αυτή η αντιαγροτική αντιλαϊκή πολιτική.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των αγροτοκτηνοτρόφων των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας - μέχρι τότε θα γίνονται συνεχώς εξορμήσεις στα χωριά - ορίστηκε για τη Δευτέρα 7 Φλεβάρη, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, στη 1 μ.μ. Εκείνη την ημέρα θα συνεδριάσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με θέμα την αγροτική πολιτική όπου αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ