Τρίτη 1 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ημέρα των φιλοξενούμενων

Το εντυπωσιακό πέρασμα της Καβάλας από την Τούμπα με άνετη νίκη, αλλά και το διπλό του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κέρκυρα ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες που κέρδισαν ισοβαθμούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι πλέον κοντά στη θέση των πλέι οφ που οδηγεί σε έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δύο πρωτοπόροι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στην ισοπαλία με το ίδιο αποτέλεσμα απέναντι σε Πανιώνιο εκτός οι ερυθρόλευκοι και Ατρόμητο οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ όπου βρέθηκαν πάνω από 30.000 φίλαθλοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία του Καλόπουλου στον αγώνα της περασμένης βδομάδας στο «Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ με καλή εμφάνιση πέρασε από το Παγκρήτιο, νίκη ανάσα για την Τρίπολη στις Σέρρες, ισοπαλία είχαμε στο Καυταντζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Ξάνθη όπως και στη Λάρισα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αρη. Πάντως, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και των εισιτηρίων που οδηγούν στην Ευρώπη καλά κρατούν, αφού όλα είναι ανοικτά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ