Σάββατο 5 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ξετσιπωσιά και αχρειότητα

Ενα ακόμα ...κορυφαίο δείγμα απροκάλυπτης χυδαιότητας και εμπαιγμού των λαϊκών στρωμάτων έδωσε χτες η κυβέρνηση ενόψει της Καθαρής Δευτέρας.

Με δελτίο Τύπου του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κομπάζει για τη ...φτήνια στα λεγόμενα «σαρακοστιανά».

Φέτος, λέει, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου, το ίδιο τραπέζι που πέρσι κόστιζε 123,76 ευρώ θα κοστίσει 5,35 ευρώ λιγότερο ήτοι 118,41 ευρώ!!

Εχοντας μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις περισσότερο από 20% μέσα σε ένα χρόνο, έχοντας οδηγήσει εκατομμύρια νοικοκυριά στην απόγνωση της ανεργίας, της υποαπασχόλησης και της μερικής απασχόλησης, έχοντας ωθήσει εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους στα όρια της εξαθλίωσης, την ώρα που η ακρίβεια στα καύσιμα και σε όλα τα είδη καθημερινής ανάγκης γονατίζουν το λαό, σε μια περίοδο που μια μεγάλη μερίδα κόσμου δεν είναι σε θέση να πληρώσει το εισιτήριο, το ρεύμα, το πετρέλαιο θέρμανσης, τη βενζίνη για να φτάσει στη δουλειά του και ενώ αναθεωρούνται προς τα κάτω οι όροι της αξιοπρεπούς διαβίωσης και της ιεράρχησης των αναγκών, οι αχρείοι τολμούν!

Εχουν την ξεδιαντροπιά να διατυμπανίζουν ως ...επιτυχία της πολιτικής τους ότι τα καλαμαράκια φέτος τα βρήκαν οι υπηρεσίες τους να πωλούνται κατά 9 λεπτά λιγότερο από πέρσι και τις ελιές Χαλκιδικής 13 λεπτά λιγότερο! Ντροπή τους κι αίσχος τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ