Σάββατο 19 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενταση με Πάγκαλο στα Καλύβια

Νέο μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ του Θ. Πάγκαλου και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αντίδραση του πρώτου σε διαμαρτυρία κατοίκων της Κερατέας, που τον αποδοκίμασαν την Τετάρτη σε ταβέρνα στα Καλύβια, κοντά στο σημείο όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για κατασκευή ΧΥΤΥ στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσε και διμοιρία των ΜΑΤ.

Ο Θ. Πάγκαλος κατήγγειλε «μηχανισμούς» και «τραμπούκους» του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να «δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου». Κινδυνολόγησε ότι τέτοιες ενέργειες οδηγούν «μοιραία σε αντιδράσεις που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν» και με φαιδρό τρόπο ισχυρίστηκε ότι «θυμίζουν έντονα όσα έκαναν οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Εκείνος που τελικά κέρδισε τότε, ήταν ο φασισμός και οι Ναζί»!

Για «αμετροεπή συμπεριφορά» κατηγόρησε τον Θ. Πάγκαλο ο ΣΥΝ, καλώντας τον πρωθυπουργό «να τον αποσύρει». Η τοπική Οργάνωση του ΣΥΝ ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της πως «οι αποδοκιμασίες (...) δεν μπορούν να χρεωθούν στον ΣΥΝ, στον ΣΥΡΙΖΑ, στην αριστερά, στο ΠΑΣΟΚ ή όπου αλλού θέλει η αρρωστημένη φαντασία του κ. Πάγκαλου». Θέση έσπευσε να πάρει ο ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος ζήτησε απ' το πολιτικό σύστημα να πάρει τα μέτρα του, ώστε να μην καταντήσει «όμηρος του πεζοδρομίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ