Κυριακή 20 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλλο φταίει

Στο παρεμπόριο και την ...«κακή ψυχολογία» των εργαζομένων «χρεώνουν» κυβέρνηση και εμποροβιομήχανοι τα άδεια καταστήματα και τη δραματική πτώση του τζίρου στην αγορά.

Και επειδή θέλουν να δείξουν ότι αυτό πρέπει να πιστέψουμε και εμείς, οι μεγαλοεπιχειρηματίες του ΕΒΕΑ ετοιμάζουν, λέει, καμπάνια και εκστρατεία «κατά του παρεμπορίου», με διαφημιστικά σποτ, αφίσα και διανομή φυλλαδίων.

Είναι φανερό ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η διοίκηση του ΕΒΕΑ, στην προσπάθειά τους να επιταχύνουν τα αντιδραστικά μέτρα κατά των λαϊκών στρωμάτων, σε λίγο θα μας πούνε ότι τα γκρεμισμένα εισοδήματα των εργαζομένων, η κρίση και η αναδουλειά των μαγαζιών είναι αποκυήματα της φαντασίας του κόσμου.

Οι εργαζόμενοι και οι μικρομαγαζάτορες που στενάζουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, κρίσης που προήλθε από την υπερσυσσώρευση κεφαλαίων και πλούτου από την οικονομική ολιγαρχία, δεν αποπροσανατολίζονται. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού τους επιπέδου δεν οφείλεται στην κακή τους ψυχολογία και συνειδητοποιούν, όλο και πιο πλατιά, ότι εχθρός τους δεν είναι το παρεμπόριο, αλλά αυτοί που θησαυρίζουν, λεηλατώντας το λαό και τον τόπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ